pondělí 13. března 2017

Freedom pro decadence paletka očních stínů - recenze

Krásné odpoledne.
Znáte kosmetiku Freedom makeup? Neznáte? Pak ji rozhodně musíte poznat.
Jedná se o londýnskou značku dekorativní kosmetiky, která netestuje své výrobky na zvířatech. Je "sestřičku" značek  Makeup Revolution a I♥Makeup. Cílem této značky je, podle jejích vlastních slov, probudit makeup artistu v každém kosmetickém nadšenci. Výhodou je, že od listopadu 2015 se dá najít stojan kosmetiky Freedom v síti drogerií Teta. 



Samotný plastový obal je zabalen v papírovém přebalu v měděnozlaté barvě s vysokým leskem. Zalíbila se mi na první pohled, i když vím, že uvnitř bude paletka černá.
Na zadní straně jsou vypsané odstíny. Protože jednu paletku už doma mám, vybírala jsem z nabídky tak, abych objevila zase nějaké nové.
Paletky Decadence jsou k zakoupení celkem ve 4 provedeních v různých barevných variantách. Já jsem sáhla po Today´s Tonight, která patří do škály odstínů nude, některé s nádechem do fialova.
Freedom pro Decadence Today's Tonight palette obsahuje 20 očních stínů, mezi kterými najdete jak matné stíny, tak stíny saténové, se shimmerem i vyloženě třpytivé.

Všechny odstíny mají velice dobrou pigmentaci. Paletka se dá koupit okolo 300,- Kč a předpokládám, že v této cenové relaci byste to nečekali. Mrkněte na swatch: 
Líbí? Stíny jsou vždy jedno přejetí po stínu, jedno na ruku. První vlevo v horní i spodní řadě se zdá málo pigmentovaný. Ve skutečnosti to tak není, jen nejsou moc vidět kvůli své "tělové" barvě. Druhý zleva v horní řadě je úžasný do vnitřního koutku oka na projasnění pohledu. Myslím, že mohu s čistým svědomím říci, že barvy na swatchi odpovídají realitě. 
Ve víčku paletky najdete velké zrcátko, které vám stoprocentně postačí k povedenému nalíčení. Přiložený aplikátor nemohu posoudit, používám štětce. 
Stíny se krásně stínují, jak můžete vidět na fotce níže. Mají pěkné krytí i při nanášení štětcem. Práší téměř neznatelně, i když s nejtmavšími stíny to chce pracovat opatrněji. S bází vydrží po celý den, nikam se neslévají, neztrácí se. 
No a na závěr nějaké to foto líčení v akci - detail klasických hnědých odstínů, dole pak líčení s nádechem do fialova:

Hodnocení: 💓💓💓💓💓

No a to nejlepší nakonec. Víte, že Teta drogerie má akci pro držitele karty -30% na kompletní nabídku kosmetiky Freedom? Akce trvá podle informací přímo na regálech v drogerii do 16. 3. Jestli jste chtěly něco od této značky vyzkoušet, je právě teď ta pravá chvíle. Slevy mají také na některé další značky.

Budu ráda, když mi necháte pod článkem komentář o tom, zda se vám recenze líbila a jestli máte zkušenosti s kosmetikou Freedom.

Lenka


Žádné komentáře:

Okomentovat